مواد لازم برای کیک :
دارچین ,هل ,میخک ۱/۲قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال و لیمو ۱قاشق سوپخوری
خلال بادام و کشمش ۷۰ گرم از هر کدام
کره و شکر ۲/۳ پیمانه از هر کدام
عسل ۱۲۵ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چایخور
تخم مرغ ۳ عدد
جوز هندی و زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکلات آب شده ۱۰۰ گرم
مغز بادام ,مغزگردو,آلبالوخشک بی نمک مقداری برای تزئین
طرز تهیه :
فر را روی حرات ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید . رندة پوست پرتقال و لیمو و خلال بادام را با کشمش مخلوط کنید . کره را آنقدر با همزن برقی بزنید تا بصورت کرم در بیاید . شکر , عسل , تخم مرغ و نمک را با ان اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم غلیظ بشود. ادویه جات , آرد , پودر کاکائو و بیکینگ پودر را به کرم اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال , لیمو , بادام و کشمش را به مواد فوق الذکر اضافه نمائید و با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط کنید . سپس خمیر را بر روی یک سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته اید , پخش کنید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود , سپس از فر بیرون آورده بگذراید سرد شود و بعد از خنک شدن بصورت مکعبهای کوچک , لوزی و مکعب مستطیل ببرید .
هر کدام از برش ها را مطابق سلیه خود را شکلات آب شده , بادام , گردو و آلبالو خشک تزئین کنید.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسبها: <-TagName->